L'Institut Europeu d'Administració Pública tria Sant Cugat per fer la seva primera trobada


  • Comparteix:

Lluís Recoder i Jordi Joly a Maastricht, ciutat holandesa on van rebre el premi

Lluís Recoder i Jordi Joly a Maastricht, ciutat holandesa on van rebre el premi

Sant Cugat acollirà dimecres i dijous de la setmana vinent la primera trobada de l'Institut Europeu d'Administració Pública. La cita servirà per debatre les millors experiències de gestió pública de la Unió Europea i comptarà amb la participació de representants d'institucions i administracions dels diferents països europeus. El Santcugatribuna, que posarà el punt i final a la trobada, comptarà amb la presència de la directora general de l'Institut Europeu d'Administració Pública, Marga Pröhl.

La cita europea, que porta per nom original 'International EPSA 2009 knowledge-transfer workshop', presentarà i posarà en comú les bones pràctiques dels guardonats pels Premis Europeus del Sector Públic, entre ells l'Ajuntament de Sant Cugat. El consitori, es va endur el reconeixement en la categoria de 'Lideratge i gestió del canvi' pel seu Pla d'Alineació i Competitivitat Estratègica. La trobada, que inclourà presentacions i conferències, serà a Esadecreapolis.

El primer SantCugatribuna de la temporada posarà final a l''International EPSA' i tindrà com a ponent la directora de l'Institut Europeu d'Administració Pública, Marga Pöhl, que pronunciarà la conferència 'Quality of life - An imperative: what developement model for next decade'. La cita serà el dimecres a la una del migdia al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.