HP, segona empresa amb consciència mediambiental, segons 'Newsweek'


  • Comparteix:

El rànquing l'ha fet la revista nord-americana 'Newsweek'

El rànquing l'ha fet la revista nord-americana 'Newsweek'

Hewlett-Packard (HP), amb un centre a Sant Cugat, és la segona companyia amb més consciència ambiental, segons una classificació de la revista 'Newsweek'. El setmanari nord-americà ha presentat aquest octubre un rànquing amb les 25 empreses que fan un millor ús de les estratègies sostenibles, encapçalat per IBM. L'estudi s'ha fet amb empreses d'arreu del món, en funció de les rendes, la capitalització de mercat i el nombre de treballadors i s'han analitzat aspectes com ara les emissions de gas hivernacle, la utilització de l'aigua i l'eliminació de residus.

Fa aproximadament sis anys que les directrius de l'empresa HP van centrar-se en vetllar pel medi ambient. Des de fa cinc anys, l'empresa experta en tecnologia ha reduït un 66% el seu consum d'energia en el seu sistema d'informació. Per exemple, HP té en marxa programes per reduir les emissions de gasos hivernacle i per potenciar l'ús d'energies renovables. Així mateix, treballa per reduir l'ús d'energia dels seus productes, de tal manera que si totes les impressores, els ordinadors i els servidors d'HP produïts fa cinc anys s'haguessin pels nous models de la companyia, els clients s'haurien estalviat més de 10.000 milions de dòlars el primer any.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.