Bona acceptació dels bons de la Generalitat als bancs i caixes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Gairebé tots els bancs i caixes de Sant Cugat ofereixen els bons

Gairebé tots els bancs i caixes de Sant Cugat ofereixen els bons

Les entitats bancàries de Sant Cugat han registrat una quantitat de peticions important en el primer dia de subscripció per aconseguir bons de la Generalitat. Els bancs i caixes de la ciutat han indicat a Cugat.cat que no cobraran comissions als clients que demanin aquests bons, que tenen un interès del 4,75% i requereixen una inversió mínima de 1.000 euros. Els bons es poden demanar fins el segon divendres de novembre i es repartiran proporcionalment entre els sol·licitants en el cas que se superi l'import que ha destinat la Generalitat.

El govern ha posat en circulació una emissió de deute que les entitats bancàries ofereixen en forma de bons des d'aquest divendres. Amb un venciment de 367 dies, els bons generen un interès del 4,75% i requereixen una inversió d'entre 1.000 euros i dos milions per cada interessat.

Els bancs i les caixes santcugatenques han notat un increment d'afluència de clients a les seves oficines durant el matí d'aquest divendres i han assegurat a Cugat.cat que els bons estan tenint una 'bona acceptació'. Els ciutadans interessats han començat a demanar informació i molts ja han fet la subscripció als bons públics.

Algunes entitats han explicat a Cugat.cat que durant tota la setmana han reservat bons per als clients que ho sol·licitaven i a partir d'ara es dedicaran a concertar cita amb tots ells per formalitzar els tràmits. Les entitats bancàries no cobraran cap comissió per l'adquisició dels bons, tot i que algunes oficines demanaran als clients algun tipus de vinculació, com, per exemple un compte obert a l'entitat.

Els bons es poden subscriure a la major part de bancs i caixes que hi ha a Sant Cugat i el termini per demanar-los acaba el segon divendres de novembre. La Generalitat ha posat en circulació una emissió de deute per un import de 1.890 milions d'euros, que es pot ampliar fins a 2.500 milions. En el cas que el volum de la demanda excedeixi l'import màxim de l'emissió, es procedirà a un prorrateig entre les entitats participants, és a dir, es farà un repartiment proporcional entre els sol·licitants. La Generalitat preveu garantir l'assignació íntegra de les peticions amb un volum de diners més reduït.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.