Presentació del model santcugatenc de gestió a EsadeCreapolis

Jordi Joly durant la presentació a EsadeCreapolis

Economia

Publicat el 28/oct/10 per Míriam Piñol

El tinent d'alcalde d'Economia i Organització, Jordi Joly, ha presentat aquest dijous el model de gestió pressupostària santcugatenc en una sessió de l'Institut Europeu d'Administració Pública (EIPA) a EsadeCreapolis. El projecte ha estat reconegut als Premis Europeus del Sector Públic 2009 en la categoria de 'lideratge i gestió del canvi'. Joly ha destacat en la seva conferència que 'gestió i política van unides' per evitar la creixent desafecció política, a més de fer referència a la importància de la qualitat dels polítics.

El tinent d'alcalde d'Economia i Organització, Jordi Joly, ha explicat quines son les claus de l'èxit del model de gestió, anomenat Pla d'Alineació i Competitivitat Estratègica (PACTE).

Jordi Joly

Prenem molt seriosament la funció pública. Tenim en compte que la funció pública és l'empresa dels polítics que ha de funcionar com l'empresa privada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Joly també s'ha mostrat molt orgullós pel premi rebut i ha destacat la importància de Sant Cugat com a referent en gestió pública.

Jordi Joly

Posar una ciutat com Sant Cugat com a referent mundial en la gestió del diner públic ens ha d'omplir d'orgull.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Segons el tinent d'alcalde d'Economia i Organització, Jordi Joly, diversos municipis ja s'han interessat a aplicar el PACTE.