La Junta d'Arbitratge de Consum de la ciutat ja està en funcionament


Temes relacionats

Sant Cugat resoldrà reclamacions de consum a través de l'arbitratge ( 9/jul/10)


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha acollit aquest dijous la primera sessió de la Junta d'Arbitratge de Consum, que a partir d'ara ja funcionarà amb regularitat al municipi. Els santcugatencs ja podran accedir als arbitratges a la ciutat després que Sant Cugat es convertís, al juliol, en seu de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya (JACC). Amb aquest pas, es completa la delegació de competències que permet que a Sant Cugat es puguin resoldre els conflictes entre els consumidors i empreses i comerços sense haver de desplaçar-se a Barcelona.

Aquest dijous s'ha celebrat a l'Ajuntament la primera sessió d'arbitratge de consum, per un cas de telefonia i internet. A partir d'ara, l'equipament municipal acollirà aquells casos de resolució de conflictes en matèria de consum sense haver d'arribar als tribunals, sempre que el consumidor o l'empresa siguin santcugatencs. Això suposa un pas més per a l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC), que podrà anar més enllà de la seva tasca d'informació i tramitació de reclamacions.

La presidenta de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya, Mariló Gramunt, ha subratllat que l'existència d'una seu de la junta a la ciutat evita molts inconvenients als santcugatencs.

Mariló Gramunt

Amb aquesta junta els santcugatencs s'estalvien molts inconvenients, principlament desplaçaments.




La santcugatenca que ha estrenat el servei, Maria Assumpció Ombriu, n'ha destacat la seva utilitat.

Maria Assumpció Ombriu

Valoro molt positivament el servei. És molt útil per als ciutadans que tenim reclamacions.






Sabadell i Terrassa són els altres municipis del Vallès Occidental que tenen una seu de la Junta d'Arbitratge de Consum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.