Eduard Pomar, nou president del comitè d'empresa de Sharp


Temes relacionats

UGT guanya les eleccions a Sharp, però els pactes determinaran el president del comitè (21/oct/10)

Josep Maria Àlvarez (UGT): 'Els treballadors de Sharp veuen el futur amb una barreja d'incertesa i il·lusió' (19/oct/10)


  • Comparteix:

Eduard Pomar ha estat regidor d'ERC a l'Ajnutament

Eduard Pomar ha estat regidor d'ERC a l'Ajnutament

Eduard Pomar, que encapçalava la llista de la UGT, és el nou president del comitè d'empresa de Sharp. Amb sis vots, ha fet front els quatre de l'altra candidatura que s'ha presentat a les eleccions sindicals, de l'FTC. Pomar, que substitueix Josep Milà en el càrrec, ha dit que el punt de partida del nou comitè d'empresa serà aclarir la situació de la plantilla després de l'aplicació de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO).

Què passarà quan acabi l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afecta a la plantilla o la integració de l'empresa al comitè a nivell europeu, on tenen representació totes les seus de Sharp són dos dels punts principals en els que començarà a treballar el nou comitè d'empresa. El seu nou president, Eduard Pomar, ha afegit que es lluitarà per millorar i donar més força el comitè de Seguretat i Salut, així com reimpulsar la comissió de formació, permetent que els treballadors tinguin accés a cursos formatius.

Eduard Pomar ha subratllat que el primer que ha fet el nou comitè és pactar una reunió amb la direcció per aclarir la situació de futur de l'empresa. Pomar ha reiterat que els treballadors de Sharp veuen el futur amb 'incertesa'. Són declaracions a Cugat.cat.

Eduard Pomar

Hem acordat una reunió per parlar amb la direcció per saber quina és la situació de futur de l'empresa. Hi ha incertesa.




Eduard Pomar va ser portaveu municipal d'ERC i tinent d'alcalde de Medi Ambient en un govern de coalició amb CiU, encapçalat per Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.