Les xarxes socials, la fórmula per treure partit als negocis emprenedors, segons la NEEC


  • Comparteix:

Les xarxes socials són una de les fórmules més innovadores per treure partit empresarial i aconseguir que els negocis tinguin un alt rendiment. Ho ha explicat el soci fundador de Phone Learning, Félix Velázquez, en l'acte que Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya (NEEC), titulat 'Catalunya, país d'emprenedors', ha organitzat a EsadeCreapolis.

La proliferació de les xarxes socials actualment fa que moltes empreses utilitzin aquestes plataformes com una nova eina de treball. No obstant això, no és el mateix situar-les a la xarxa que obtenir un partit professional real. Segons el soci fundador de Phone Learning, Félix Velázquez, aconseguir-ho 'requereix esforç i tenir clara una fita a assolir, organitzar-se i reciclar els treballs sense que perdin actualitat i interès'.

Aquest ha estat el repte que s'ha plantejat als emprenedors catalans en l'acte de presentació de la NEEC, a EsadeCreapolis. L'associació pretén ser la plataforma de visibilitat dels emprenedors catalans i promoure l'emprenedoria i la innovació al país. Oriol Brutau és el president de la NEEC.

Oriol Brutau

Volem incentivar el fet emprenedor al país, crear noves oportunitats, un clima de coneixement. Creiem que aquest és el camí.


Catalunya ha estat, tradicionalment, un territori caracteritzat per tenir esperit emprenedor i, en moments 'd'incertesa econòmica', com destaca la NEEC, 'sembla que s'està perdent aquesta espurna'. L'alcalde, Lluís Recoder, ha subratllat la importància que hi hagi persones amb empenta i emprenedores, capaces de tirar endavant iniciatives empresarials.


Lluís Recoder

Esperit emprenedor és gent que se la vol jugar. Sense els emprenedors no es pot mantenir l'estat del benestar.


Iniciatives com aquesta pretenen recuperar el lideratge de les persones, provocar interrelacions entre emprenedors, connectar ments inquietes amb la intenció, com destaca l'ideari de la plataforma, 'de transformar la realitat a través de l'acció, desenvolupant les noves idees'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.