Fuig Poll s'implantarà també a Sant Cugat aquest Nadal


  • Comparteix:

Fuig Poll obrirà a Sant Cugat aquest Nadal

Fuig Poll obrirà a Sant Cugat aquest Nadal

L'empresa Fuig Poll té previst obrir aquest Nadal el seu primer establiment a Sant Cugat, el segon que inaugura a Catalunya. La botiga, que s'ubicarà a l'entorn de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), està dedicada a extreure els polls del cap dels seus clients, especialment infants. Es tracta de la primera empresa de l'Estat espanyol que ofereix aquest servei i ja compta amb dues botigues, a Barcelona i Còrdova.

Fa set mesos que Fuig Poll funciona com a empresa. Des de llavors, la companyia ja compta amb una botiga a Barcelona i una franquícia a Còrdova que ha inaugurat aquest dilluns. L'establiment de Sant Cugat comportarà la tercera botiga per a l'empresa i la segona a Catalunya.

Una de les propietàries de Fuig Poll Neus Quimasó ha explicat a Cugat.cat per què han triat la nostra ciutat per implantar la segona botiga a Catalunya.

Neus Quimasó

Sant Cugat és un lloc important de cobrir, perquè és una de les ciutats que més nens té.


Es tracta d'un servei nou a l'Estat espanyol i d'una iniciativa empresarial que ha nascut emmarcada per la crisi econòmica. Tot i així, les seves creadores, Neus Quimasó i Gretel Stuyck, sempre s'han mostrat convençudes del seu èxit, ja que existia un buit al mercat. Quimasó explica en què consisteix el seu servei.

Neus Quimasó

La primera fase del tractament utilitzem una aspiradora, després es passa una pinta especialitzada i finalment amb llums ho revisem.






Fuig Poll també estudia obrir una botiga a Madrid abans d'acabar l'any, convertint-se en el quart establiment de la companyia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.