Pimec Vallès Sud reclama a Foment l'execució de l'enllaç entre la B-30 i l'A2


  • Comparteix:

Logotip de la Pimec

Logotip de la Pimec

Pimec Vallès Sud demana al ministeri de Foment espanyol l'execució de l'enllaç de la B-30 amb l'A2. La patronal de petites i mitjanes empreses vallesanes qüestiona l'aturada d'aquestes obres i assegura que és 'una actuació molt necessària' per a la zona.

Segons Pimec Vallès Sud, l'aturada del projecte té dos impactes negatius per a la zona. El primer és l'econòmic perquè les congestions a altres vies causen pèrdues a les empreses. Segons la patronal, el segon són els efectes negatius sobre el medi ambient ja que els embussos generats per la manca d'aquesta infraestructura perjudiquen la qualitat de l'aire.

El president de Pimec Vallès Sud, Francesc Elías, explica que construir més infraestructures no implica incrementar el nombre de vehicles a la carretera.

Francesc Elías

No passarien més cotxes. Es redistribuirien entre les diverses vies.




Pimec aposta per col·laborar amb la iniciativa privada per desencallar el projecte. En paral·lel, la patronal també defensa potenciar el ferrocarril i altres mitjans de transport col·lectiu per millorar la mobilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.