Els treballadors d'Indo anuncien més mobilitzacions contra la retallada del llocs de treball


  • Comparteix:

Els treballadors d'Indo, amb planta a Sant Cugat, anuncien mobilitzacions en contra dels 294 acomiadaments previstos per la companyia. El col·lectiu protestarà la setmana vinent amb concentracions davant dels administradors concursals a Barcelona i a la delegació territorial del departament de Treball a la capital, on ha de tenir lloc, dijous, una reunió de mediació entre les dues parts. Les mesures rebran avui el suport de l'assemblea de treballadors.

Les protestes, organitzades pel sindicat majoritari UGT, es faran dilluns, dimarts i dijous a Barcelona. Segons UGT, aquestes accions volen deixar en evidència que 'la nefasta gestió de la direcció de la multinacional' és la causant de l'actual problemàtica de l'empresa, que, d'una banda, es troba en concurs de creditors i, de l'altra, els administradors de l'empresa han anunciat un expedient de regulació. Sant Cugat és la planta més afectada, amb un total de 66 acomiadats, bona part dels quals són directius i càrrecs de responsabilitat.

El secretari del comitè d'empresa, Juan Valverdes, explica que es tornaran a concentrar aquest cap de setmana davant la botiga de Cottet a Portal de l'Àngel, a Barcelona.

Juan Valverdes

També protestarem davant la botiga de Cottet al Portal de l'Àngel.



Els sindicalistes demanen acotar els criteris de selecció dels acomiadaments, reduir-ne el nombre total i garantir les indemnitzacions. En aquest sentit, els representants d'UGT han denunciat que la situació de concurs de creditors ha agreujat les condicions de l'ERO. Segons el sindicat, les dificultats econòmiques de la companyia no garanteixen que es cobrin les indemnitzacions, ni que l'empresa pagui les quotes de la Seguretat Social als majors de 55 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.