HP crea sinergies amb la UAB amb una nova àrea d'innovació tecnològica


Temes relacionats

Una cinquantena de treballadors d'HP protesten contra els recents acomiadaments (17/nov/10)

HP supera l'objectiu de recaptar més de 20.000 euros en la seva jornada solidària (23/oct/10)

La seu d'HP de la ciutat donarà feina a 25 estudiants acabats de titular ( 5/oct/10)

Hewlett-Packard rep el premi Excel·lència a la Innovació Tecnològica 2010 per un sistema d'impressió sostenible (22/set/10)

HP genera a Sant Cugat dues patents setmanals (28/jul/10)


  • Comparteix:

Centre d'HP a Sant Cugat

Centre d'HP a Sant Cugat

El centre internacional Hewlett Packard (HP) de Sant Cugat crearà una àrea d'innovació tecnològica amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Amb aquesta suma d'esforços, la firma preveu augmentar la inversió entre un 10 i un 15% l'any vinent.

Amb una superfície de 39.000 metres quadrats i uns 2.300 treballadors, HP ha iniciat converses amb el centre universitari i altres empreses amb l'objectiu de crear una àrea d'innovació conjunta. Es preveu que, en un futur, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) també hi tingui cabuda dins el projecte.

Ara fa 20 anys de la ubicació d'HP a Sant Cugat del Vallès. Tres anys després, el centre es va convertir en el responsable mundial de la gamma d'impressores de gran format d'HP, convertint-se en el responsable de la fabricació per a tot Europa de la impressora HP Deskjet i en un dels centres més grans del continent europeu.

La multinacional preveu ara crear una xarxa de 20 establiments d'entre 80 i 100 metres quadrats que s'obriran a tot l'Estat espanyol en els propers dos anys. El projecte ja s'ha materialitzat amb la inauguració de la primera botiga exclusiva a Barcelona fa 15 dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.