Darrera oportunitat per arribar a un acord entre treballadors i Indo


  • Comparteix:

Planta santcugatenca d'Indo

Planta santcugatenca d'Indo

Els treballadors d'Indo donen l'última oportunitat a la direcció de l'empresa aquesta tarda, per negociar les condicions de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). Els membres de la plantilla amenacen amb trencar negociacions i portar el cas a instàncies judicials si l'empresa no augmenta com a mínim un 15% la xifra destinada a indemnitzar els 294 empleats que vol acomiadar, 66 dels quals a la planta santcugatenca.

La manifestació prevista per aquest matí s'ha suspès per concentrar tots els esforços a la taula de negociacions, que tindrà lloc a les quatre de la tarda al departament de Treball. Al punt del migdia, es reuniran els treballadors per preparar l'última oferta que faran a la direcció de l'empresa abans de derivar el cas a la via judicial.

El secretari del comitè d'empresa, Juan Valverde, explica la situació actual de les negociacions.

Juan Valverde

És la darrera oportunitat d'arribar a un acord. Entenc que l'empresa no té caixa però abans de no aconseguir res que ho decideixi un jutge.




Fonts sindicals apunten que l'empresa hauria d'augmentar la xifra destinada a les indemnitzacions un 15%, és a dir, passar d'1'6 milions euros a cinc milions com a mínim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.