Darrera oportunitat per arribar a un acord entre treballadors i Indo

Planta santcugatenca d'Indo

Economia

Publicat el 16/des/10 per Cristina Solias

Els treballadors d'Indo donen l'última oportunitat a la direcció de l'empresa aquesta tarda, per negociar les condicions de l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). Els membres de la plantilla amenacen amb trencar negociacions i portar el cas a instàncies judicials si l'empresa no augmenta com a mínim un 15% la xifra destinada a indemnitzar els 294 empleats que vol acomiadar, 66 dels quals a la planta santcugatenca.

La manifestació prevista per aquest matí s'ha suspès per concentrar tots els esforços a la taula de negociacions, que tindrà lloc a les quatre de la tarda al departament de Treball. Al punt del migdia, es reuniran els treballadors per preparar l'última oferta que faran a la direcció de l'empresa abans de derivar el cas a la via judicial.

El secretari del comitè d'empresa, Juan Valverde, explica la situació actual de les negociacions.

Juan Valverde

És la darrera oportunitat d'arribar a un acord. Entenc que l'empresa no té caixa però abans de no aconseguir res que ho decideixi un jutge.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Fonts sindicals apunten que l'empresa hauria d'augmentar la xifra destinada a les indemnitzacions un 15%, és a dir, passar d'1'6 milions euros a cinc milions com a mínim.