La Cambra de Terrassa obre les portes del mercat croat a les empreses locals

La seu de la Cambra a Sant Cugat ha acollit la trobada

Economia

Publicat el 16/des/10 per Marc Sala

La Cambra de Comerç de Terrassa ha establert ponts entre empreses locals i croates per facilitar l'entrada de les companyies vallesanes al mercat balcànic. Durant dos dies han tingut lloc a la delegació de la Cambra a Sant Cugat prop de 40 reunions de negocis entre empreses de diversos sectors. Aquesta és la primera vegada que l'entitat organitza trobades d'aquestes característiques a la nostra ciutat.

Durant dimecres i dijous d'aquesta setmana empreses santcugatenques i d'altres poblacions de la comarca han establert contacte amb diverses empreses croates gràcies a la iniciativa organitzada per la Cambra. L'entitat ha facilitat reunions entre companyies del sector de l'alimentació, de la il·luminació, la cosmètica i les energies renovables.

El responsable de comerç Internacional de la Cambra, Josep Maria Armengou, ha explicat que Croàcia és la porta d'entrada als Balcans.

Josep Maria Armengou

Entrar a Croàcia permet establir vincles per introduir-se a la resta de països.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Amb motiu del 125è aniversari de la Cambra, l'entitat ha organitzat pel maig vinent una missió d'aquestes característiques amb empreses provinents del Marroc, Egipte, Turquia, l'Índia i els Estats Units. La intenció és que aquesta trobada generi unes 500 reunions de negocis.