Inaugurada oficialment la Sigma Software Factory Learning


  • Comparteix:

La companyia santcugatenca Sigma Gestión Universitaria ha inaugurat aquest divendres el seu primer centre formatiu. La Software Factory Learning, ubicada al polígon de Can Sant Joan, és un centre d'aprenentatge on estudiants d'informàtica provinents de la Formació Professional poden fer les seves pràctiques combinades amb una formació continuada. Sigma és una companyia dedicada a la gestió universitària que col·labora amb diferents centres educatius, entre ells l'Escola Universitària Gimbernat, instal·lada també a la nostra ciutat.

Sigma Gestió Universitària és una entitat sense ànim de lucre formada per diferents universitats de tot l'Estat espanyol que té l'objectiu de crear solucions tecnològiques a les necessitats de gestió i administració dels centres. La companyia, establerta des de fa tres anys a la ciutat, ha inaugurat aquest divendres el centre formatiu 'learning center'.

El director general de la companyia, Ramon Grau, explica els motius que els ha portat a obrir aquest centre a la ciutat.

Ramon Grau

Portem tres anys a Sant Cugat. La proximitat dels Ferrocarrils de la Generalitat és bàsica per nosaltres.



Actualment, prop de 50 estudiants participen en el projecte que es desenvolupa a la ciutat. Joel Molins és un dels integrants d'aquest projecte.

Joel Molins

Això és un 'learning center' on a més de treballar rebem formació. Crec que he après molt més aquí que a qualsevol empresa.





La inauguració ha comptat amb la presència de representants del món universitari, de l'Ajuntament i del Ministeri d'Educació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.