Sant Cugat obre les portes als municipis de la B-30 a impulsar conjuntament el territori


  • Comparteix:

Vista aèria de la B-30

Vista aèria de la B-30

Onze municipis de l'entorn de la B-30, entre ells la nostra ciutat, estudien unir-se a partir del gener per impulsar estratègicament aquest territori. La mesura, liderada per l'Ajuntament de Sabadell, fa extensible les línies de treball del Catalonia Innovation Triangle (CIT) format per Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, tot i que encara s'ha de concretar com es materialitzaria aquesta col·laboració entre els municipis vallesans.

L'objectiu és crear sinergies entre els municipis per impulsar aquest territori, que suma 20 milions de metres quadrats de sòl industrial i compta amb infraestructures estratègiques com el CIM Vallès, l'Aeroport de Sabadell, el Sincrotró de l'Alba i una gran presència d'universitats.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat a Cugat.cat que, tot i que el Catalonia Innovation Triangle, està completament consolidat, el consistori està obert a noves col·laboracions.

Lluís Recoder

És un consorci que està funcionant i que és una realitat. La proposta de Sabadell l'haurem de conèixer amb més profunditat i mirar com podem col·laborar.


La proposta llançada per Sabadell inclou, a més de Sant Cugat, els municipis de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Mollet del Vallès, Ripollet, Rubí, Sant Quirze i Santa Perpètua de Mogoda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.