Sylvan Sant Cugat trenca amb l'empresa matriu i s'escapa de la crisi que pateix la cadena


  • Comparteix:

Sylvan té una seu al carrer Santa Maria.

Sylvan té una seu al carrer Santa Maria.

El centre franquiciat de Sylvan a Sant Cugat ha trencat el seu contracte amb la multinacional per desvincular-se de la crisi que ha portat a l'empresa matriu a tancar 5 centres corporatius catalans. L'escola local, que ara s'anomenarà 'L'acadèmia', va preveure la crisi el passat novembre, moment en què va substituir el sistema de pagament mitjançant crèdits al consum pels tradicionals rebuts mensuals.

La crisi de les acadèmies d'idiomes també ha esquitxat Sylvan. La difícil situació econòmica que atravessa la multinacional l'ha portat a tancar els 12 centres de les seva propietat que té a Espanya, 5 d'ells a Catalunya.

Els afectats asseguren que aquesta crisi pot afectar en el futur a les franquícies, com la que hi ha a Sant Cugat. No obstant, el centre local s'ha afanyat a rescindir el contracte amb Sylvan per evitar greuges als 400 alumnes de l'escola. Escoltem la directora, Dolors Taboada:

Dolors Taboada

Des del cas Opening, pertànyer tenir una franquícia amb una acadèmia era molt arriscat


Taboada ha dit que la rescissió de l'acord amb Sylvan hauria arribat tard o d'hora, ja que feia 3 anys que la multinacional no els proporcionava noves fòrmules d'ensenyament. D'altra banda, fa mesos que el centre va decidir prescindir del cobrament als alumnes mitjançant crèdits per evitar possibles problemes:

Dolors Taboada

Des del mes de novembre, cobrem les quotes mensuals


La crisi de Sylvan ha comportat el tancament dels centres corporatius, de Rubí, Terrassa i Granollers, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.