Joaquim Triadú, fitxat per la major companyia mundial d'assessoria legal


  • Comparteix:

Joaquim Triadú / Font: Expansión.es

Joaquim Triadú / Font: Expansión.es

El santcugatenc Joaquim Triadú s'ha incorporat a la firma PWC Tax & Legal Services com a soci director del sector públic de l'empresa. Triadú, que va ser conseller de la Presidència de la Generalitat, es responsabilitza amb aquest nou càrrec del desenvolupament del negoci i les relacions internacionals de PWC a Catalunya.

Joaquim Triadú va treballar en diversos gabinets de CiU fins que, l'any 2000, va ser nomenat conseller de la Presidència de la Generalitat durant el mandat de Jordi Pujol. Més tard, Triadú deixa la política per incorporar-se com a advocat al bufet Garrigues, on ha treballat fins ara.

L'empresa PWC Tax & Legal Services és l'empresa d'assessors legals i fiscals més gran del món i compta amb una plantilla de 40.000 professionals. PWC, que ofereix serveis en tots els sectors empresarials, treballa en més de 150 països.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.