Laboratoris Esteve es traslladarà a Sant Cugat malgrat les sentències que anul·len el procés urbanístic


Temes relacionats

Núñez nega que vulgui obstaculitzar l'urbanisme de Sant Cugat (11/gen/11)

El TSJC anul·la la reparcel·lació del sector de Can Marcet ( 4/gen/11)


  • Comparteix:

Mapa del sector de Can Marcet

Mapa del sector de Can Marcet

L'empresa farmacèutica Laboratoris Esteve manté la intenció de traslladar-se a Sant Cugat, tot i la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que anul·la la reparcel·lació del sector de Can Marcet, on s'ubicarà la companyia. La sentència, que és la resposta a un recurs del grup Núñez i Navarro per suprimir les modificacions urbanístiques municipals del territori, no impedirà que el projecte de Laboratoris Esteve tiri endavant, segons una informació d'Europa Press.

Tot i que el TSJC ha anul·lat la reparcel·lació del sector de Can Marcet per defectes de procediment, el consistori ja treballa per tramitar-la de nou. Malgrat aquesta sentència, Laboratoris Esteve manté el seu trasllat a la ciutat i espera completar tots els tràmits urbanístics durant aquest any per començar la construcció en funció de la situació del sector farmacèutic.

La reparcel·lació de Can Marcet també preveu traslladar la cessió del 10% d'aprofitament que estipula la llei a la zona de Can Cabassa per construir equipaments i habitatge públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.