Canvis a les oficines de La Caixa


  • Comparteix:

Exterior de l'oficina de Caixa Girona. Font: Google

Exterior de l'oficina de Caixa Girona. Font: Google

L'oficina de La Caixa a l'avinguda Rius i Taulet, abans ocupada per Caixa Girona, passarà a ser el despatx del cap de l'àrea de Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola i Ripollet d'aquesta entitat d'estalvis. Aquest canvi, que es farà efectiu a finals de mes, és fruit de la reorganització derivada de la integració de l'entitat gironina dins la barcelonina. Els treballadors de la caixa gironina es repartiran entre les diferents sucursals de La Caixa a la ciutat i els antics clients de Caixa Girona seran atesos a partir de finals de mes a l'oficina de La Caixa de la plaça de Doctor Galtés.

L'oficina, ubicada al carrer d'Anselm Clavé cantonada amb Rius i Taulet, es convertirà a finals de mes en el despatx del cap d'àrea, Tomàs Subirà. Aquesta reorganització implicarà també l'ampliació de les oficines centrals de La Caixa a la ciutat, ubicades als Quatre Cantons.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.