Empresaris de Sant Cugat reclamen el corredor mediterrani europeu


Temes relacionats

La Cecot defensa el potencial del corredor del Mediterrani en la xarxa ferroviària europea (13/gen/11)


  • Comparteix:

Sant Cugat Empresarial ha fet un pas més en la reclamació pel corredor mediterrani

Sant Cugat Empresarial ha fet un pas més en la reclamació pel corredor mediterrani

L'associació Sant Cugat Empresarial ha participat aquest dimecres a Brussel·les en l'acte reivindicatiu del lobby empresarial Ferrmed per reclamar que es tiri endavant el corredor mediterrani ferroviari. En forma de manifest presentat al Parlament Europeu, els empresaris de la ciutat, que formen part d'aquest grup de pressió, han revindicat que el corredor és un element bàsic de competitivitat i desenvolupament econòmic sostenible.

El desembre passat, l'associació santcugatenca va formalitzar un acord amb Ferrmed, que agrupa més de 150 empreses d'11 països, segons el qual l'entitat de la ciutat es converteix en membre del lobby europeu i Ferrmed en soci de Sant Cugat Empresarial.

El següent pas ha estat el manifest conjunt de tot el lobby al Parlament Europeu, aquest dimecres. El text posa sobre la taula la conseqüència principal si no es tirés endavant la construcció del corredor per a trens seguint la costa mediterrània: una pèrdua en la competitivitat de l'economia espanyola i un fre al creixement de l'activitat dels ports de Barcelona i València.

El president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, ha subratllat la importància de tirar endavant el corredor. Ho ha dit a Cugat.cat.

Frederic Boix

És una necessitat absoluta, ja que permetrà reduir les despeses de logística i fer un eix modern, ràpid i eficaç.



La patronal vallesana Cecot també s'ha adherit al manifest a favor del pas de la xarxa ferroviària europea de mercaderies pel corredor del Mediterrani.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.