Fuigpoll preveu establir-se a Sant Cugat a finals de mes


Temes relacionats

Fuig Poll s'implantarà també a Sant Cugat aquest Nadal (15/nov/10)


  • Comparteix:

Logotip de Fuigpoll

Logotip de Fuigpoll

L'empresa catalana especialitzada en l'extracció de polls i llémenes, Fuigpoll, es fixa els últims dies de gener com a data d'inauguració del seu primer establiment a Sant Cugat. Tot i que Fuigpoll havia d'arribar al municipi durant les vacances de Nadal, finalment s'implantarà prop de l'estació de FGC a finals d'aquest mes una vegada completades les obres de la nova botiga.

Amb serveis a escoles i domicilis, aquesta iniciativa única en tot l'Estat espanyol també considera important instal·lar-se al centre de Sant Cugat per atendre tots aquells infants amb pediculosi, així com els seus familiars, ja que es tracta d'una afectació que pot encomanar-se fàcilment.

Una de les propietàries de la companyia, Neus Quimasó, ha detallat el procés que segueix la companyia a l'hora de donar a conèixer la seva tasca.

Neus Quimasó

Hi ha molt desconeixement respecte a aquesta qüestió i creiem que és important proporcionar la informació necessària.




Amb locals a Barcelona i Còrdova, Quimasó creu que la nostra ciutat és un punt molt important a cobrir pel seu elevat nombre d'infants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.