Els primers premis Ineeciativa es lliuren a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'associació Nous Empresaris i Emprenedors de Catalunya (NEEC) ha lliurat aquest dimarts el primer guardó Ineeciativa a la millor idea emprenedora a Dolores Rodríguez. L'entitat ha premiat el tendal fotovoltaic de Rodríguez escollit com la millor idea de les 58 propostes presentades per emprenedors de tot Catalunya. En un acte celebrat a EsadeCreapolis, la guanyadora ha rebut un ordinador Sony, la companyia patrocinadora del certamen.

Amb aquest reconeixement, la plataforma, ubicada al campus d'EsadeCreapolis, vol incentivar la innovació dins i fora l'àmbit empresarial. És per això que, en aquesta primera edició, s'han presentat idees del món tecnològic, artesanal i agrícola.

La guanyadora Dolores Rodríguez, botiguera de professió, explica la seva innovació.

Dolores Rodríguez

Aprofitant les plaques solars flexibles i el mecanisme dels tendals podem aprofitar millor l'energia solar.



El guanyador ha sorgit de la votació dels mateixos participants del concurs. El president de la NEEC, Oriol Brutau, explica el sistema de votació del certamen.

Oriol Brutau

Oferim una plataforma a la gent amb idees perquè les puguin publicar. Els mateixos participants han votat la millor proposta.



La companyia Sony ha patrocinat aquesta primera edició. El responsable d'àrea corporativa de la multinacional, Antoni Buira, comenta l'aportació de Sony.

Antoni Buira

Hem posat el nostre gra de sorra per ajudar que el projecte pogués tirar endavant.


La NEEC té previst posar en marxa durant aquest any dues convocatòries més d'aquestes característiques però ampliant la col·laboració amb empreses privades i EsadeCreapolis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.