Dues empreses d'EsadeCreapolis innovaran en màrqueting biomèdic


  • Comparteix:

L'acord entre les dues empreses s'ha gestat a EsadeCreapolis

L'acord entre les dues empreses s'ha gestat a EsadeCreapolis

Dues empreses instal·lades a EsadeCreapolis uneixen esforços per avançar en el màrqueting digital del sector biomèdic. Epsilon Technologies i Yenzat Health Technologies han creat una aliança estratègica que permetrà innovar en la comunicació d'empreses farmacèutiques. L'acord s'ha firmat en el marc de l''Open and Cross Innovation' que fomenta EsadeCreapolis.

Les dues empreses residents a EsadeCreapolis creuen que aquesta aliança significarà 'un pas endavant' en el màrqueting digital per al sector biomèdic. Les aplicacions a curt termini de l'aliança se centraran en una cosmètica farmacèutica amb propietats terapèutiques i els suplements alimentaris.

El president executiu d'Epsilon, Álvaro Devai, ha manifestat les seves esperances de futur. Són declaracions a Cugat.cat.

Álvaro Devai

Esperem tenir resultats en poc temps perquè el sector farmacèutic està necessitat d'estratègies dins dels 'social media'.


L'aliança estratègica entre Epsilon i Yenzat exemplifica la missió d'EsadeCreapolis de fomentar que les empreses uneixin esforços i desenvolupin productes i serveis competitius que es posicionin per davant d'altres projectes al mercat. Ho ha explicat el conseller delegat de Yenzat Health Technologiques, Sergi Trilla.

Sergi Trilla

Jo crec que som un exemple molt clar del que és portar innovació i coneixement de forma creuada.



Epsilon Technologies és una consultora de màrqueting amb més de 20 anys d'experiència, centrada en la innovació al servei del màrqueting 2.0. Yenzat Health Technologies, de la seva banda, és la divisió especialitzada de Trifermed Group, una consultora biomèdica amb més de vuit anys d'experiència en el desenvolupament de negoci farmacèutic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.