Chocolat Factory exportarà a Singapur aigua del Montseny


  • Comparteix:

Imatge de l'aigua que exportarà Chocolat Factory

Imatge de l'aigua que exportarà Chocolat Factory

L'empresa santcugatenca Chocolat Factory exportarà a Singapur l'aigua envasada de la companyia Aigua del Montseny. Amb aquesta iniciativa, Chocolat Factory vol cobrir un buit en la demanda d'aquest bé a Singapur, on és un recurs escàs per la manca de llacs i rius d'on extreure-la.

Chocolat Factory farà arribar la gamma de disseny d'Aigua del Montseny anomenada 'H2O: La Molècula' a Singapur, on ja disposa de tres botigues i és present en diversos establiments per a gurmets. L'empresa santcugatenca, especialitzada en la fabricació de xocolata, ja està comercialitzant l'aigua de l'envasadora a diferents botigues de l'Estat espanyol.

L'administrador de Chocolat Factory a Sant Cugat, Michel Laline, ha explicat d'on va sorgir la idea d'exportar aquest producte a Singapur.

MIchel Laline

Hi ha una falta de productes d'aquest tipus a Singapur. Creiem que tindrà bona acollida.


Chocolat Factory va enviar 2.000 ampolles a Singapur en un projecte previ que va servir per constatar la bona acollida del producte i tirar endavant la iniciativa.

A causa de l'absència de llacs i rius del territori, Singapur obté l'aigua potable del mar però això dificulta l'obtenció del producte. Per aquest motiu, Chocolat Factory creu que exportar aigua de Catalunya és una molt bona oportunitat per a l'empresa i per donar a conèixer el seu producte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.