Nova vaga general contra les retallades socials sense el suport de CCOO i UGT


  • Comparteix:

La protesta té el suport d'un grup local contra les reformes laborals i del sistema de pensions

La protesta té el suport d'un grup local contra les reformes laborals i del sistema de pensions

Nova jornada de vaga general en contra de la reforma laboral i del sistema de pensions impulsada pel govern espanyol. La protesta està convocada per la CGT, la Coordinadora Sindical Obrera (COS), la CNT i Solidaritat Obrera, però no té el suport dels sindicats majoritaris, CCOO i UGT. L'Ajuntament ha decretat serveis mínims per als centres i prestacions municipals.

A Sant Cugat, el Grup de Suport a la Vaga General també ha fet una crida a la participació de la ciutadania per aturar 'la política de retallades socials' del govern estatal.

La convocatòria de la protesta també comporta un conjunt de serveis mínims a la ciutat. En aquest sentit, l'Ajuntament garanteix l'accés als edificis com escoles municipals, Casa Mònaco, Biblioteca del Mil·lenari, Casal Cultural de Mira-sol, Casino de la Floresta, Casal de la Gent Gran i Centre Cívic de les Planes, Museu de la Ciutat, Casa Aymat i Casa de Cultura. El consistori també estableix la presència de tres auxiliars a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), un oficial a la brigada d'obres, un tècnic de protecció civil i un d'informàtica.

Quant a transport públic, les línies de bus urbà i interurbà oferiran, com a mínim, un terç del servei, segons el decret de la Generalitat.

Els centres educatius del Patronat Municipal d'Educació tindran almenys un membre de la direcció i un terç de la plantilla. Això implica les escoles d'art i de música, el Taller Triangle i les escoles bressol municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.