18 municipis de la B-30 s'uneixen per impulsar econòmicament el territori


Temes relacionats

Obrir el CIT als agents socials, principal tasca de la presidència cerdanyolenca ( 3/nov/10)

Sant Cugat, una de les ciutats amb més potencial innovador de l'Estat espanyol (15/oct/10)

El CIT senyalitzarà de forma conjunta els polígons de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola (18/gen/10)


  • Comparteix:

Els representants dels 18 municipis signats

Els representants dels 18 municipis signats

Un total de 18 municipis de l'entorn de l'eix de la B-30 s'han unit amb l'objectiu d'impulsar l'economia i la competitivitat d'aquest espai. Els Ajuntaments han signat aquest dilluns una declaració conjunta, amb la qual posen de manifest el potencial de la zona i acorden definir una estratègia per impulsar-la. El manifest, que no compta amb la signatura de Sant Cugat, busca també la complicitat de les empreses, equipaments i institucions de l'entorn de la B-30.

La declaració per al desenvolupament econòmic i l'ocupació de la B-30 subratlla la importància d'aquest entorn, que representa prop del 4% del PIB espanyol. A més, també destaca la presència d'equipaments de referència com universitats, el sincrotró Alba, el Circuit de Catalunya i l'Aeroport de Sabadell, així com d'importants empreses.

Tot plegat ha de servir per convertir l'eix de la B-30 en el motor de l'economia catalana i espanyola gràcies a una estratègia conjunta per captar noves inversions, potenciar l'economia i crear ocupació.

Els consistoris que han donat suport a la declaració, signada aquest dilluns a Sabadell, han estat: Martorell, Castellbisbal, Rubí, Sant Quirze, Cerdanyola, Ripollet, Barberà, Badia, Sabadell, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda, Mollet, Parets, Montmeló, Montornès, Vilanova, Granollers i la Roca.

Sant Cugat, juntament amb Cerdanyola i Rubí, ja forma part del Catalonia Innovation Triangle (CIT), un consorci que també té com a objectiu la promoció i l'impuls econòmic d'aquest entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.