La patronal Pimec ampliarà l'assessorament a les empreses per millorar la productivitat

Logotip de Pimec

Economia

Publicat el 1/feb/11 per Adrià Claramunt

La patronal Pimec aposta aquest any per millorar la competitivitat de les empreses per mitjà de la reducció dels costos dels processos productius, l'optimització dels recursos actuals i l'augment del valor afegit de les empreses. Per fer-ho, la patronal de les petites i mitjanes empreses posa a disposició d'aquestes companyies un assessorament especialitzat que els permet determinar en què i com poden millorar.

Pimec considera imprescindible que les empreses millorin la seva productivitat i aposta per fer-ho sense grans inversions. El membre del departament de Consultoria Estratègica i Finançament Jordi Turu ho ha exemplificat d'aquesta manera. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Turu

El que no pot ser és que en una línia productiva hi hagi gent aturada per manca d'una eina. Aconsellem que comprin aquesta eina per no perdre temps i diners.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Una altra de les apostes primordials de Pimec és donar a conèixer els ajuts que donen les diferents administracions. La patronal ho considera indispensable perquè d'aquest coneixement en pot dependre la viabilitat econòmica de moltes petites i mitjanes empreses.