Les patronals fan un balanç negatiu de les xifres de l'atur


Temes relacionats

L'atur augmenta un 3'6% al gener i trenca un descens de quatre mesos ( 3/feb/11)


  • Comparteix:

L'atur ha augmentat aquest gener

L'atur ha augmentat aquest gener

Les patronals Cecot i Pimec fan un balanç negatiu de l'augment de persones aturades aquest gener. Segons la Cecot, el problema s'agreuja perquè la dada negativa està generalitzada a tots els sectors, que han tingut un retrocés en la creació d'ocupació.

El director general de la patronal Cecot, David Garrofé, ha apuntat que aquesta dada negativa és habitual el gener, ja que s'han exhaurit els contractes d'hivern i ha subratllat que la creació d'ocupació no és una tasca fàcil. Garrofé explica com es pot recuperar l'economia.

David Garrofé

Per recuperar l'economia s'ha de millorar la competitivitat de les empreses i tenir més accés al finançamet. També és important tenir un marc laboral que doni més flexibilitat.


La Cecot ha valorat l'acord social i econòmic que han signat el govern i agents socials com un principi de supressió de la crisi. Per la seva banda, Pimec creu que el conveni és necessari i que hauria d'incloure l'eliminació de quotes de la Seguretat Social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.