Roche, Ricoh i HP, entre les 100 empreses més sostenibles del món


Temes relacionats

Ricoh invertirà cinc milions d'euros en el negoci de gestió documental (24/gen/11)

HP, segona empresa amb consciència mediambiental, segons 'Newsweek' (21/oct/10)


  • Comparteix:

Logo de l'entitat promotora del llistat

Logo de l'entitat promotora del llistat

Les multinacionals Roche, Ricoh i Hewlett Packard (HP), amb centres a Sant Cugat, han estat nomenades entre les 100 empreses més sostenibles del món. Les companyies s'ubiquen als llocs 22, 71 i 75 respectivament, d'un rànquing promogut per l'entitat internacional Global 100 i que deixa fora les empreses catalanes.

El llistat de Global 100 d'aquest 2011 s'ha presentat durant la reunió anual del Fòrum Econòmic Mundial de Davos, a Suïssa. Per elaborar el rànquing, l'entitat ha analitzat en profunditat 3.500 empreses de diversos sectors. Aquest és el setè any que es publica el llistat, que va néixer el 2005. Des de llavors, Ricoh ha aparegut en totes les seves edicions. Roche ha mantingut un lloc al rànquing des del 2007, mentre que HP ha aparegut en cinc ocasions.

Aquest rànquing no incorpora enguany cap empresa catalana, tot i que apareixen les espanyoles Inditex, al 33, Iberdrola, al 39, i Repsol, al 89.

HP ja va ser nomenada l'octubre passat com la segona companyia amb més consciència ambiental, segons una classificació de la revista 'Newsweek'. El setmanari nord-americà va presentar un rànquing amb les 25 empreses que fan un millor ús de les estratègies sostenibles, encapçalat per IBM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.