Sant Cugat, nou centre de màrqueting europeu d'impressores d'HP


Temes relacionats

Treballadors de HP es manifesten al Barcelona Mobile World Congress (14/feb/11)

Una cinquantena de treballadors d'HP protesten contra els recents acomiadaments (17/nov/10)

HP supera l'objectiu de recaptar més de 20.000 euros en la seva jornada solidària (23/oct/10)

HP, segona empresa amb consciència mediambiental, segons 'Newsweek' (21/oct/10)

Hewlett-Packard rep el premi Excel·lència a la Innovació Tecnològica 2010 per un sistema d'impressió sostenible (22/set/10)


  • Comparteix:

Edifici de Hewlett-Packard a Sant Cugat

Edifici de Hewlett-Packard a Sant Cugat

La multinacional Hewlett-Packard (HP) ha decidit concentrar a la planta de Sant Cugat el seu centre europeu de màrqueting de la divisió d'imatges i impressió. D'aquesta manera, l'empresa consolida aquestes instal·lacions com una referència de serveis de valor afegit. Es preveu que el nou centre afegirà en primera fase un centenar de llocs de treball, entre trasllats i noves incorporacions.

La divisió d'imatge i impressió és una de les tres grans àrees de negoci del grup, juntament amb la d'ordinadors personals i la de serveis a l'empresa. Fins ara, les seves activitats de màrqueting estaven disgregades, principalment entre el Regne Unit i Alemanya.

El canvi de la planta d'HP a Sant Cugat respon a la necessitat de transformació del sector empresarial català per fer front a la deslocalització de la producció: fa 25 anys s'hi fabricaven impressores, fins que aquest procés es va traslladar a l'Àsia fa 11 anys, i ara ha esdevingut un centre de negocis de referència que genera serveis d'alt valor afegit. El director general del centre santcugatenc d'HP, Santiago Morera, ha destacat la importància de la nostra ciutat com a centre de coneixement. Són declaracions a Cugat.cat.

Santiago Morera

Un centre de coneixement és un actiu molt difícil de deslocalitzar.


La planta de Sant Cugat compta amb 2.500 treballadors, dels quals 1.700 pertanyen al Centre Internacional d'HP i la resta es dediquen a activitats relacionades amb la xarxa estatal de vendes. En els darrers dies, un grup de treballadors s'ha manifestat en contra de la política d'acomiadaments anunciada des de la direcció europea de l'empresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.