El sector hoteler necessita quatre mesos per superar un atac terrorista, segons un estudi presentat a Esade


  • Comparteix:

La conferència ha tingut lloc a Esade

La conferència ha tingut lloc a Esade

El sector hoteler d'un país necessita quatre mesos per recuperar-se d'un atac terrorista o d'una crisi econòmica. Aquesta és la conclusió principal d'un estudi de la professora d'Innovació i Gestió Dinàmica de l'Escola d'Administració Hotelera de la Universitat de Cornell, Cathy Enz, presentat aquest dijous a Esade.

Segons la conferenciant, mentre que un atac terrorista té un reflex immediat al sector hoteler d'un país, la crisi econòmica té uns efectes que empitjoren al llarg del temps provocats per l'augment de l'atur, la inflació i l'estacionalitat del sector. Tot i això, la professora nord-americana explica que la desacceleració del sector es recupera en quatre mesos. Ho ha afirmat en una entrevista a Cugat.cat.

Cathy Enz

En els dos casos de l'estudi, el nivell de desacceleració i els preus es recuperen en quatre mesos.


Segons la conferenciant, la solució a la crisi hotelera dels Estats Units no passa per l'actual política de reducció de preus que apliquen els hotels nord-americans. Aquesta política no incrementa el turisme, sinó que promou una lluita entre els hotels pels mateixos clients sense millorar la situació global. L'estudi estableix que la solució passa per mantenir els preus actuals o analitzar més atentament la baixada de tarifes dels hotels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.