Mette Moensted: 'Les empreses han de confiar més en les universitats per afavorir la innovació'

Mette Moensted en una conferència anterior / Foto: http://idea-denmark.dk

Economia

Publicat el 22/feb/11 per Miriam Piñol

Les empreses han de confiar més en les universitats i entitats investigadores per afavorir la innovació. Aquest és un dels punts que s'han tractat aquest dimarts en la segona sessió de l'Aula d'Innovació d'EsadeCreapolis, en una conferència de la doctora Mette Moensted, de la Copenhagen Business School. La ponent també ha destacat la importància de treballar en equip entre les empreses i entitats investigadores.

Mette Moensted és doctora en Economia i Administració d'Empreses per la CBS de Dinamarca. També té un màster en Sociologia per la Universitat de Copenhagen. La conferenciant destaca per les seves investigacions en la gestió de la innovació i del món empresarial.

Un dels punts destacats en la ponència d'aquest dimarts, ha estat la importància d'incrementar la confiança de les empreses en les entitats investigadores, com les universitats, que pel seu caràcter autònom inspiren una certa desconfiança. La conferenciant també ha fet referència a la importància de 'treballar en equip' per crear un bon ambient per la investigació. La doctora Mette Moensted ha destacat els punts claus per afavorir aquesta cooperació entre empreses i entitats investigadores. Són declaracions a Cugat.cat.

Mette Moensted

Especificar el que vol cadascú i intentar identificar les espectatives de les diferents parts en la col·laboració.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Sobre la situació de la investigació a l'Estat espanyol, Moensted ha comentat que és equiparable a la situació de Dinamarca, però ha destacat els pocs tècnics en investigació que hi ha a la Unió Europea.