CCOO i Sant Cugat Empresarial reben les dades d'atur ofertes pel sindicat amb optimisme


  • Comparteix:

La taxa d'atur de Sant Cugat és del 6'9%

La taxa d'atur de Sant Cugat és del 6'9%

CCOO admet que 'les coses s'estan fent bé' políticament i empresarialment a Sant Cugat en matèria d'ocupació després de saber que la ciutat és, segons un estudi del propi sindicat, la ciutat de més de 50.000 habitants amb menys atur de Catalunya. De la seva banda, l'associació Sant Cugat Empresarial accepta que en comparació amb altres municipis la ciutat 'està bé', però que les coses 'poden ser millors'.

El secretari general de CCOO a l'Ajuntament, Pepe García, ha demanat al nou equip de govern que neixi amb les eleccions municipals del maig que continui treballant perquè Sant Cugat mantingui bones xifres pel que fa a l'atur. També ha subratllat que les dades són el reflex d'una feina ben feta.

Pepe Garcia

Les dades demostren que s'han fet coses bé políticament i empresarialment, durant aquests anys.


L'associació Sant Cugat Empresarial ha assegurat que la ciutat és 'l'excepció dins del pessimisme' que pot mantenir un nivell d'atur 'confortable' respecte altres ciutats gràcies al bon teixit empresarial. Tot i això, el president de l'entitat, Frederic Boix, considera que s'ha de continuar treballant per aconseguir reduir aquestes xifres.

Frederic Boix

Les coses poden ser millors i hem de tendir sempre que ho siguin. Encara es pot avançar més.


El sindicat CCOO ha publicat un estudi segons el qual Sant Cugat és la ciutat de més de 50.000 habitants amb una incidència de l'atur més baixa a tot Catalunya, amb una taxa d'atur del 6'9%. Les xifres no són oficials, ja que el sindicat ha hagut de prendre com a fonts el registre de les Oficines de Treball de la Generalitat i el cens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.