Els empresaris vallesans s'uneixen per reivindicar-se com a motor econòmic


  • Comparteix:

Representants de grups empresarials del vallès

Representants de grups empresarials del vallès

Els empresaris del Vallès Occidental i el Vallès Oriental s'uneixen per reivindicar-se com a motor econòmic i reclamar bones infraestructures. El Consell Intersectorial d'Empresaris (CIESC), la Unió Empresarial (UEI), Via Vallès i la Cecot han constituït aquest divendres la plataforma FEM Vallès, que vol ser un 'lobby en positiu' per constatar la importància del Vallès en l'economia catalana.

La plataforma demana 'infraestructures dignes per al territori' i critica que la importància del Vallès no s'ha vist reflectida per les inversions en aquest àmbit. Segons FEM Vallès, aquest fet dificulta la mobilitat interterritorial, la qualitat de vida dels vallesans i l'eficiència dels sectors productius.

L'entitat s'ha constituït amb l'objectiu de motivar el debat i millorar aquesta situació tenint en compte les necessitats de la ciutadania. Entre les primeres actuacions de la plataforma hi ha la presentació abans de l'estiu d'un estudi sobre la importància econòmica i empresarial i una conferència el 24 de maig sobre l'oportunitat històrica que suposa la 'reindustrialització' del Vallès.

Ho ha explicat el president de la Cecot, Antoni Abad.

Antoni Abad

Elaborarem un estudi sobre la importància empresarial del Vallès i farem una conferència sobre la 'reindustrialització' del territori.




Amb aquestes reivindicacions, FEM Vallès obre el debat sobre el territori i la mobilitat en una zona que aplega 1,3 milions d'habitants i que representa el 29,1% de l'ocupació industrial total del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.