La cooperació empresarial entre Sant Cugat i Cerdanyola s'estén a Castellbisbal


  • Comparteix:

Les associacions d'empresaris de Sant Cugat, Cerdanyola i Castellbisbal treballaran conjuntament per promoure i millorar el teixit econòmic de la zona. Amb la signatura d'un conveni a tres bandes, Castellbisbal s'afegeix al marc de cooperació estratègica entre les patronals de Sant Cugat i Cerdanyola vigent des del 2009. L'acord, que pretén vetllar per l'activitat econòmica de l'eix de la B-30, està obert a altres entitats empresarials d'aquesta àrea del Vallès.

Amb la signatura del conveni s'escenifica la creixent coordinació entre els empresaris de la zona que busquen la unitat d'acció per assegurar les condicions necessàries per al creixement econòmic de la zona i la seva projecció internacional.

El president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, ha destacat la importància d'aquests acords estratègics. Són declaracions a Cugat.cat.

Frederic Boix

Així reforcem la capacitat de cooperació entre les empreses d'un territori fort i potent.



El president de Castellbisbal Empresarial, Rafael Herrera, ha explicat els motius pels quals l'entitat s'ha adherit al conveni.

Rafael Herrera

Els empesaris de Castellbisbal tenim clar que la unió fa la força. Aprendrem de l'experiència de Sant Cugat i Cerdanyola.







Les tres ciutats signants comprenen un total de 5.000 empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.