El CIT aprova el pressupost i la creació de tres taules de treball


  • Comparteix:

Els tres ajuntaments que formen el Catalonia Innovation Triangle (CIT), entre ells Sant Cugat, aproven 485.000 euros com a pressupost per aquest exercici i la creació de grups de treball específics. La partida destinada per aquest 2011 ve marcada per la situació econòmica i exigeix una priorització en les accions a tirar endavant. La sessió del consell celebrada aquest dimecres ha significat el primer pas per la creació del Fòrum Territorial, del Grup de Millora i del Grup d'Impuls.

El Fòrum Territorial del consorci serà un òrgan pensat per donar suport al consell plenari en la incorporació del teixit social, econòmic i acadèmic a l'entitat i formalitzar la seva participació dins l'ens.

La presidenta del CIT i alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, ha explicat per què es busca la implicació dels agents socials.

Carme Carmona

Les nostres polítiques van dirigides a millorar la qualitat de vida de les persones. Per això incorporem els agents socials.


També s'ha formalitzat la creació del Grup de Millora que realitzarà funcions de suport al consell i a la comissió executiva. Finalment, el Grup d'Impuls serà la branca que crearà comissions per qüestions específiques. Per exemple, aquest mateix dimecres s'ha creat un grup que treballarà la qüestió del transport començant per promoure la inclusió d'aquest territori a la primera zona tarifària del transport públic.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, valora el pas fet aquest dimecres.

Mercè Conesa

És molt satisfactori formalitzar aquesta participació i coordinació amb els agents socials.



La reducció del pressupost d'enguany implica la disminució d'algunes actuacions del consorci i la reducció de despesa en l'àmbit comunicatiu. D'aquesta manera, l'execució del projecte de senyalització de les zones d'activitat econòmica continua sent la prioritat, així com la creació de la plataforma digital que ha de millorar el funcionament del consorci i la comunicació amb les empreses de l'àrea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.