El comitè d'empresa de Sharp es reuneix amb la direcció amb la intenció de negociar l'ERO


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la planta de Sharp a Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la planta de Sharp a Sant Cugat

Sharp afronta aquest dijous la primera reunió entre el comitè d'empresa i la direcció de la planta. El comitè pretén presentar propostes per suavitzar l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) i espera que l'empresa tingui una voluntat negociadora. Aquest matí ha tingut lloc una concentració dels treballadors davant de la companyia on s'han aplegat unes 120 persones entre empleats i persones que han volgut donar suport als concentrats. Tot i això, els treballadors afronten la situació amb un 'cert cansament'.

Després d'afrontar dos ERO, la planta de Sharp de Sant Cugat es troba de nou davant d'un altre expedient. Els treballadors han reconegut 'cert cansament' davant de les constants retallades de l'empresa. El president del comitè d'empresa, Eduard Pomar, espera que l'empresa tingui una voluntat negociadora, com la que es van trobar amb el segon expedient. Els treballadors afronten la situació amb la màxima predisposició.

Eduard Pomar

Ja hi ha un cert cansament. Ho afrontem amb la màxima predisposició i esperem que l'empresa també la tingui.


Pomar ha destacat que s'hauria de tractar amb especial cura els treballadors que ja hagin consumit una part del seu atur amb l'ERO al que estan actualment exposats.

Treballadors de Sharp s'han concentrat a les nou del matí davant de la planta. El nou ERO que pretén presentar l'empresa afectaria 280 dels 320 treballadors de la planta santcugatenca durant cinc mesos i mig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.