Isoco prepara la seva internacionalització i l'entrada al MAB


  • Comparteix:

Logotip de l'empresa iSOCO

Logotip de l'empresa iSOCO

La companyia tecnològica Isoco, amb oficina a la nostra ciutat, entrarà al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) a finals d'aquest any. L'empresa, que es dedica a la recerca de solucions per a l'economia en xarxa d'altres entitats, es planteja fer aquesta passa després de tancar l'any passat amb un benefici de més de 6 milions d'euros, un 5% més que el 2009. La companyia, que compta amb clients com Kukuxumusu, Panrico i Mahou, també preveu establir noves sucursals en altres països.

Tot i el recent augment de la seva plantilla amb una centenar de nous membres, Isoco encara vol expandir-se més, segons ha avançat el diari econòmic 'Expansión'. Amb aquest objectiu, la companyia prepara la seva entrada al MAB, integrat a borses i mercats espanyols, per captar fons, així com la seva internacionalització. L'empresa també ha ampliat la seva cartera de clients amb fins a 20 noves firmes, entre les quals hi figuren Spanair, Planeta i Zurich, a més de Panrico, Mahou i Kukuxumusu.

Isoco ja està implantada a EsadeCreapolis, Madrid, Pamplona i València. Creada el 1999 com a spin-off del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), el seu principal inversor és el fons Invernova, posseïdor del 39% de les accions.

Amb tot, si les previsions d'expansió es compleixen, l'empresa calcula que la seva facturació augmentarà fins els 7'5 milions d'euros, fet que suposaria un increment del 19% del ingressos de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.