Direcció i comitè d'empresa de Sharp, lluny d'un acord per l'ERO


Temes relacionats

El comitè d'empresa de Sharp demana un complement salarial de fins al 90% per als treballadors afectats per l'ERO (18/mar/11)

Sharp presenta un nou ERO per a 280 treballadors (15/mar/11)


  • Comparteix:

Les negociacions no avancen

Les negociacions no avancen

S'encallen les negociacions entre la direcció de Sharp i el comitè d'empresa per l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que afectarà la planta santcugatenca. El comitè acusa l'empresa de no voler negociar els punts que els plantegen per adaptar les condicions de l'ERO i assegura que serà 'un cop molt dur' per a tots els treballadors de l'empresa.

El comitè ha intentat negociar amb la direcció de l'empresa la reducció dels dies de regulació per treballador dels 135 que planteja l'empresa als 80 que proposa el comitè i la complementació salarial del 90% en els dies regulats. Segons el portaveu del comitè, Eduard Pomar, en els dos casos l'empresa ha assegurat que no pot fer front a aquestes demandes, a causa de la mala situació econòmica. Pomar ha subratllat a Cugat.cat. que aquesta manca de voluntat negociadora serà rebuda negativament pels empleats.

Eduard Pomar

No entenem que l'empresa no vulgui negociar el tercer ERO quan la predisposició del comitè ha estat màxima. Serà un cop molt dur per als treballadors.


L'ERO que planteja la direcció de l'empresa afectarà 281 treballadors durant cinc mesos. Els treballadors de Sharp han organitzat una concentració, aquest dimecres davant del Parlament de Catalunya, per demanar una major implicació de la Generalitat en la qüestió.

A més, dilluns vinent, direcció i comitè es tornaran a reunir per intentar obrir, per últim cop, la negociació i arribar a algun acord. En cas contrari, la Generalitat decidirà les condicions de l'ERO.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.