Conesa: 'Sharp podria tenir una solució similar a la de Sony de Viladecavalls'


  • Comparteix:

Exterior de la planta de Sharp a la ciutat

Exterior de la planta de Sharp a la ciutat

L'alcaldessa, Mercè Conesa, assegura que el departament de Treball de la Generalitat està treballant en una solució que garanteixi la continuïtat de la planta santcugatenca de Sharp amenaçada per un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). Segons Conesa, aquesta solució seria similar a la fórmula seguida per la fàbrica de Sony a Viladecavalls on dues companyies van adquirir les instal·lacions i gran part de la plantilla de la planta de Sony va ser amenaçada de tancament. Mira l'entrevista completa a Cugat tv

Conesa ha mostrat la preocupació del consistori arran de la situació dels treballadors de la multinacional que encaren un nou ERO que afecta 281 empleats durant cinc mesos.

Mercè Conesa

He tingut converses amb Treball i em consta que s'estan buscant solucions similars a la de Sony de Viladecavalls.


Les empreses Ficosa i Comsa van absorbir les instal·lacions que la multinacional Sony tenia a la població del Vallès Occidental i un 85% dels seus treballadors. L'acord, que va fixar el traspàs a partir de l'1 de gener, també preveia l'externalització de la producció de Sony a la nova empresa creada durant dos anys.

De tota manera, l'alcaldessa ha recordat la necessitat de posar l'accent en la formació dels treballadors per crear llocs de treball qualificats ja que aquests 'aguanten millor els moments de crisi'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.