La CGT atribueix les pèrdues econòmiques de Sharp a una 'mala gestió de la direcció'


Temes relacionats

Treballadors de Sharp denuncien davant del Parlament 'el pitjor moment de la història' de la planta (23/mar/11)

Direcció i comitè d'empresa de Sharp, lluny d'un acord per l'ERO (22/mar/11)


  • Comparteix:

Treballadors de Sharp protestant en contra de la deslocalització

Treballadors de Sharp protestant en contra de la deslocalització

El sindicat CGT a Sharp considera que l'Expedient de Regulació d'Ocupacó (ERO) que afecta els treballadors de la companyia 'respon a una decisió estratègica de la multinacional amb l'objectiu d'estalviar-se els sous dels empleats'. Segons el sindicat, les pèrdues econòmiques de l'empresa són el resultat d'errors de la direcció, que 'no proposa cap pla de futur i utilitza l'ERO en benefici propi i per salvar la companyia de la mala gestió dels dirigents'.

Segons el sindicat, 'l'empresa no dóna cap alternativa a la viabilitat de la planta de Sant Cugat', sinó que desvia la producció a països com Polònia i Turquia 'amb l'excusa dels elevats costos de producció'. La CGT, però, considera que la deslocalització de la planta respon a una 'actitud empresarial conscient' que té l'objectiu de beneficiar únicament la direcció.

Una de les membres del comitè d'empresa de CGT a Sharp, Carmen de la Torre, ha dit a Cugat.cat que la deslocalització no és l'única alternativa per resoldre la mala situació de la companyia.

Carmen de la Torre

No és l'única alternativa. A Polònia és més barata la mà d'obra, però nosaltres treballem amb més qualitat.




La CGT insisteix que l'aplicació de l'ERO respon a una decisió estratègica dels directius per 'estalviar-se els sous dels treballadors' i remarca que les pèrdues econòmiques de la companyia són el resultat d'una 'mala gestió de la direcció'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.