Promusa vol fer pisos per a la gent gran al solar adjacent a la benzinera de Rius i Taulet


Temes relacionats

Lliurats 774 pisos de protecció oficial durant el mandat ( 8/mar/11)


  • Comparteix:

Zona on s'ubicarien els nous habitatges

Zona on s'ubicarien els nous habitatges

Promusa està estudiant la possibilitat de construir una promoció d'habitatges al solar del costat de la benzinera de l'avinguda de Rius i Taulet. L'empresa pública municipal està en contacte des de fa temps amb els propietaris per arribar a un acord. En cas de materialitzar-se, els terrenys acollirien una promoció d'habitatge per a la gent gran, ja que es tracta d'un espai molt cèntric.

Tot i que Sant Cugat té projectats 567 habitatges nous, la xifra podria augmentar amb una nova promoció al centre de la ciutat. Es tracta dels terrenys a tocar de la benzinera de l'avinguda de Rius i Taulet.

El gerent de Promusa, Lluís Hosta, ha avançat a Cugat.cat en quin punt es troben les negociacions amb els propietaris dels terrenys.

Lluís Hosta

Estem acabant de parlar amb els propietaris per donar sortida al projecte, que segurament serà per a gent gran.


Actuacions com aquesta quedaran recollides al Pla Local d'Habitatge, que estarà enllestit a finals d'any, després de tancar aquest dissabte el procés participatiu. La millora de l'accessibilitat dels pisos antics i les polítiques per a col·lectius que queden exclosos del mercat immobiliari són les principals aportacions ciutadanes, així com potenciar el lloguer. El pla té com a objectiu establir una diagnosi de la situació del municipi en aquest àmbit i marcar el full de ruta per als propers sis anys. El gerent de Promusa, Lluís Hosta, ha resumit algunes de les primeres línies que incoporarà aquest document.

Lluís Hosta

El diagnosi és que tenim sòl suficient per assumir els habitatges necessaris per als propers sis anys. Cal potenciar el lloguer i fer actuacions amb col·lectius i habitatges específics.




Una vegada tancat el procés tècnic i participatiu, que s'ha allargat durant més d'un any, els responsables municipals analitzaran les propostes i redactaran el pla. El text haurà de passar, previsiblement abans de finals d'any, per l'aprovació del ple municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.