El conseller Mena anuncia l'existència d'empreses interessades a absorbir la planta de Sharp


Temes relacionats

Els treballadors de Sharp ratifiquen l'ERO amb el 86% de suport (30/mar/11)

Conesa: 'Sharp podria tenir una solució similar a la de Sony de Viladecavalls' (25/mar/11)

Treballadors de Sharp denuncien davant del Parlament 'el pitjor moment de la història' de la planta (23/mar/11)


  • Comparteix:

Xavier Mena / Font: 'La Vanguardia'

Xavier Mena / Font: 'La Vanguardia'

El conseller d'Empresa i Ocupació, Xavier Mena, assegura que hi ha companyies interessades a fer-se càrrec de la planta santcugatenca de Sharp, tot i que no ha volgut avançar-ne el nom. En una entrevista a COM Ràdio, Mena ha apuntat que aquesta possibilitat podria passar per un canvi de producció de la factoria de la nostra ciutat.

El futur de la planta de Sharp es comença a dibuixar. Després de dos ERO, més el que s'està tramitant per als propers mesos, passant per períodes sense producció ni comandes, el conseller d'Empresa i Ocupació augura 'bones notícies' per als treballadors de la factoria. La solució podria passar per l'absorció de les instal·lacions per altres empreses, com va passar amb la planta de Sony a Viladecavalls. Precisament, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ja va apuntar que la Generalitat treballava en aquesta direcció.

El conseller Mena ha assegurat que té coneixement d'empreses interessades en aquesta opció, però no ha volgut dir-ne el nom per no 'comprometre-les'.

Xavier Mena

No podem dir quines són les interessades amb la planta, però hi ha solucions. Tindrem bones notícies per a la planta.




El comitè d'empresa ha demanat una reunió amb la direcció per verificar aquesta possibilitat. Fins llavors, ha renunciat fer cap declaració. La setmana passada els treballadors van concentrar-se davant del Parlament per denunciar 'el pitjor moment de la història' de la planta.

Pel que fa a l'ERO plantejat per la direcció, el tercer en la història de la filial, els treballadors han pactat la reducció de 135 a 110 dies de durada. L'acord també contempla deixar fora de l'afectació de l'expedient als assalariats que han esgotat el subsidi d'atur i garanteix cinc dies de vacances per Setmana Santa i 20 a l'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.