Els empresaris santcugatencs se sumen al fòrum Fem Vallès per reivindicar la millora d'infraestructures


  • Comparteix:

El president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, en una imatge d'arxiu

El president de Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, en una imatge d'arxiu

L'associació Sant Cugat Empresarial s'ha sumat al fòrum Fem Vallès, un 'lobby' acabat de crear que demana el desenvolupament d'infraestructures, mobilitat i serveis de la comarca des d'un punt de vista empresarial. El Quart Cinturó, la comunicació amb Barcelona i més infraestructures en matèria de Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) són algunes de les demandes del president de l'associació santcugatenca, Frederic Boix.

Fem Vallès ha estat creat per les patronals de la comarca Cecot i Ciesc, per la unió empresarial UEI i l'associació de professionals Via Vallès. En un principi, Sant Cugat Empresarial no hi va ser cridat, però finalment en formarà part amb la voluntat de tenir 'personalitat pròpia' i ser-hi 'influents'. Ho ha dit el seu president, Frederic Boix, que ha destacat algunes infraestructures necessàries per impulsar el potencial econòmic del sud de la comarca. A banda de les referents a la mobilitat, ha reivindicat més feina conjunta entre empreses i universitats, que Sant Cugat compti amb jutjats propis i millores en les instal·lacions elèctriques.

Boix ha subratllat què busca el nou fòrum, entès com un 'lobby'. Són declaracions a Cugat.cat.

Frederic Boix

Fem Vallès té l'objectiu d'afavorir les infraestructures del Vallès. Volem formar-ne part des de Sant Cugat.



Dijous de la setmana vinent, es presentarà Fem Vallès a la ciutat en un acte al Trade Center, a un quart de dues de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.