Boehringer Ingelheim perd exclusivitat de productes però creix en medicaments de prescripció


  • Comparteix:

Seu de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat

Seu de Boehringer Ingelheim a Sant Cugat

La companyia farmacèutica Boehringer Ingelheim, amb seu a Sant Cugat, tanca el 2010 amb un creixement de la cartera de medicaments de prescripció i un augment de les vendes de productes veterinaris. Tot i la pèrdua dels drets d'exclusivitat d'alguns productes al mercat farmacèutic nord-americà, l'empresa fa un balanç positiu dels ingressos de l'any passat, que freguen els 1.900 milions d'euros.

Boehringer Ingelheim ha ingressat 1.400 milions d'euros menys en vendes el 2010 per la pèrdua de drets d'exclusivitat de productes i per l'impacte de les reformes sanitàries als EUA i a Europa. Tot i això, la companyia farmacèutica ha ingressat un 5,5% més en l'àmbit de medicaments de prescripció i ha augmentat un 51% les vendes en productes veterinaris. Aquest creixement, juntament amb la bona resposta dels nous productes que ha tret l'empresa al mercat, ha permès tancar el 2010 amb uns ingressos de gairebé 1.900 milions d'euros.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.