El SOM formarà els treballadors de Sharp per a la nova producció de la planta


  • Comparteix:

Sharp té una planta de producció a la nostra ciutat

Sharp té una planta de producció a la nostra ciutat

El Servei d'Ocupació Municipal (SOM) s'encarregarà de la formació dels treballadors de la planta de Sharp de la nostra ciutat per als nous requeriments que pugui necessitar l'empresa. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que actualment Sharp treballa amb un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) i, per aquest motiu, els treballadors se'ls pot cridar a tornar a la feina amb un màxim de cinc dies. Aquest fet fa que se'ls hagi d'oferir una formació amb horaris flexibles.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que es tracta d'establir contactes amb la direcció, el comitè d'empresa i el SOM per 'formar i capacitar' els treballadors de la planta especificament per els nous requeriments de Sharp.

Conesa ha subratllat la necessitat que la direcció de Sharp s'impliqui en el procés per establir el tipus de formació que el SOM haurà d'oferir.

Mercè Consea

El SOM ha d'abordar els cursos flexibles, per a les persones que estan en situació d'ERO temporal a Sharp. I que la direcció s'impliqui en la capacitació dels treballadors.





L'alcaldessa ha afegit que, en el procés de reconversió de l'activitat de Sharp, també hi està treballant la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.