Es posa un marxa 'Santcugatribuna', un fòrum empresarial per interrelacionar les empreses


  • Comparteix:

Ramon Grau, del Diari, l'alcalde i el regidor Jordi Joly.

Ramon Grau, del Diari, l'alcalde i el regidor Jordi Joly.

Les empreses instal·lades al terme municipal de Sant Cugat tenen a partir d'ara un espai de trobada i de relació gràcies a la posada en marxa del fòrum 'Santcugatribuna', uns debats bimensuals amb ponents de renom de l'àmbit econòmic i polític del país. El president de la Generalitat, Jordi Pujol, serà el primer convidat d'aquestes trobades que pretenen aglutinar el teixit econòmic de la ciutat.

Tenint en compte que les empreses implantades a la ciutat congreguen cada dia més de 20.000 treballadors i que tenen, de mitjana, un creixement econòmic per sobre de la mitjana espanyola i europea, l'Ajuntament ha decidit impulsar on espai on aquests empreses es trobin i s'interrelacionin.

Amb aquesta voluntat es posa en marxa 'Santcugatribuna', un fòrum empresarial on multinacionals i petites empreses puguin debatre no només de temes econòmics sinó també de temàtica social i política. El primer dels ponents serà l'actual president de la generalitat, Jordi Pujol. Lluís Recoder ha explicat que l'objectiu és relacionar els actors econòmics de la ciutat:

Lluís Recoder

Aquests fòrums serveixin com a punt de trobada entre empreses però també cohesionen la ciutat i relacionen empreses i administració.


Les empreses interessades en participar en la iniciativa, que compta amb el patrocini de les empreses Deustche Bank i Diari de Sant Cugat, hauran de pagar 800 euros si es vol reservar una taula corporativa o bé 75 euros si es vol una cadira individual. El preu cobrirà les sis ponències que es faran tot l'any. En principi, els fòrums es realitzen a la Masia Can Rosàs però la intenció és traslladar-los a l'Auditori.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Joly, en la mesura que tinguem unes empreses més conectades, tindrem una ciutat més cohesionada:

Jordi Joly

Busquen una excusa per relacionar el texisit empresarial de la ciutat i fomentar la relació entre empreses.


El president de la Generalitat serà l'encarregat d'obrir el cicle el proper divendres 10 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.