Joma's presenta un concurs de creditors, amb un deute de 16 milions d'euros


  • Comparteix:

Exterior de la seu de Joma's a Sant Cugat

Exterior de la seu de Joma's a Sant Cugat

L'empresa de confecció d'uniformes Joma's, amb seu a Sant Cugat, presenta un concurs de creditors de manera voluntària, amb un endeutament de 16 milions d'euros. L'empresa es disposa a reestructurar les seves infraestructures, que han quedat obsoletes a causa del context econòmic actual, i presentarà un pla de viabilitat per detallar l'abast de les modificacions.

El concurs afecta Uniform's Line, l'empresa del grup que agrupa els serveis centrals i la divisió logística, i la societat propietària dels immobles, Promocions Immobiliàries Vallesanes, que també s'ha declarat insolvent.

Pel que fa a les activitats de producció i comercials, continuen operant amb normalitat, tot i que han passat de tenir 20 establiments a tenir-ne 15.

La companyia ha atribuït la presentació de concurs de creditors a la necessitat de reestructurar els serveis centrals i l'estructura logística, després de la caiguda del mercat.

Un dels possibles futurs de l'empresa és la incorporació d'un soci minoritari. Seria la primera vegada que la companyia incorporaria un soci extern, ja que fins ara era de capital familiar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.