El Sant Cugat Actiu dóna el tret de sortida amb la voluntat de potenciar el comerç de la ciutat


  • Comparteix:

El Sant Cugat Actiu ha donat el tret de sortida i ja ha omplert aquest divendres els carrers i places del centre amb més de 200 estands de comerços, empreses i entitats santcugatenques. Enguany, la fira vol convidar els ciutadans a descobrir la vitalitat de l'oferta comercial i empresarial i potenciar les propostes que estimulin les sensacions i emocions.

Sota el lema 'Activa el sisè sentit' es presenta aquesta edició del Sant Cugat Actiu, que proposa un centenar d'activitats com xerrades d'emprenedors, demostracions de productes, desfilades de moda i degustacions gastronòmiques. El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany, ha destacat, durant la inauguració de la mostra, que la fira al carrer està cada edició més consolidada.

Josep Lluís Galvany

Fa dos anys va ser molt exitosa i espero que aquest any, i la prova està en què s'han duplicat el nombre d'estands, sigui molt millor. És la demostració que s'ha de fer al carrer, que és on la gent ho gaudeix.


La fira s'allargarà fins diumenge coincidint amb la Botiga al Carrer, que s'incorporarà, d'aquesta manera, a l'edició de la mostra d'enguany. L'encarregada d'inaugurar el Sant Cugat Actiu ha estat l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha subratllat la importància de fer aquestes activitats per dinamitzar i potenciar el comerç santcugatenc.

Mercè Conesa

Mostrem el potenciar econòmic i comercial de Sant Cugat. Tenim un actiu molt gran per oferir a la ciutadania. Posar al carrer aquestes entitats i comerços és molt important.



Una de les activitats que s'inclouen a la mostra és el Suportmercat, un espai que reprodueix un supermercat amb la particularitat que tothom qui hi entra ha de fer-ho amb alguna limitació física. Chelo Hernández és una de les organitzadores de l'activitat.

Chelo Hernández

Hi ha persones que mai s'havien tapat els ulls per comprar alguna cosa. Es tracta de treure't una capacitat que mai t'havies plantejat treure i desenvolupar-te en un entorn.



Cugat.cat, que està present a la mostra amb un estand, ofereix durant tot el cap de setmana una cobertura especial del Sant Cugat Actiu amb entrevistes i reportatges que pretenen mostrar la diversitat i la qualitat de l'oferta comercial i empresarial del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.